Segueixen trobant restes humanes a la platja de Torredembarra

    Els investigadors no descarten "cap hipòtesi" respecte als ossos trobats

    La Guàrdia Civil investiga la troballa de quatre ossos humans a la platja de Torredembarra (Tarragona) que s’han trobat entre el dissabte i el dimarts. Fonts de l’Institut Armat han explicat a Europa Press que, arran d’aquestes troballes, aquest dimecres des de primera hora, quatre submarinistes del cos estan pentinant la zona a la recerca de més restes.

    Els responsables del dispositiu preveuen ampliar la zona de cerca i calculen que els submarinistes probablement treballaran uns dies més.

    Fins ara, diferents banyistes que feien snorkel o submarinisme han descobert i lliurat a la Policia Local un crani incomplet -li falta la mandíbula-, part d’un fèmur, un tros de maluc -que va surar fins a la platja- i un quart os trobat el dimarts a la nit que també està trencat i encara no s’ha pogut identificar. Les fonts ja citades preveuen que serà difícil extreure mostres d’ADN -fins i tot per a confirmar que els ossos pertanyen a la mateixa persona– perquè les restes han estat exposades a l’aigua salada i als corrents marins.

    Ara com ara, els investigadors no descarten “cap hipòtesi” respecte als ossos trobats, que estan en el dipòsit judicial de Tarragona amb la previsió d’enviar-los al laboratori de criminalística perquè s’analitzin.