Torredembarra recull prop 108,8 kg de residus dins del ‘Let’s clean up Europe’

Un total de 108,8 kg de residus es van recollir en la jornada de neteja “Let’s clean up Europe” que va tenir lloc aquest dissabte 8 de maig a Torredembarra, dins la campanya d’acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

En aquesta ocasió, durant el matí de dissabte, les 40 persones que hi van participar van sortir aplicant els protocols i totes les mesures Covid-19 i en diversos grups reduïts.

Concretament, es van recollir 34,1 kg de vidre, 19,7 kg de plàstic, 3,2 kg de paper i 51,8 kg de rebuig. Els participants van actuar enguany en les zones de Muntanyans, la Paella i el Roquer de Torredembarra.

L’activitat va estar organitzada per GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia i va comptar amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, dins del programa d’educació ambiental 2021 i inclosa en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables.