Torna el “propera parada…” del TRAC Jove amb dues formacions online

Adreçades a joves d’entre 12 i 25 anys, i subvencionades pel Consell Comarcal del Tarragonès

Les regidories de Joventut dels Ajuntaments de la zona TRAC: Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut, s’han adaptat a la nova realitat motivada per la Covid-19 i ofereixen, per començar, dues formacions online per als joves de la zona.

 

La primera d’elles és un taller musical, “Musical Project”, de Viu Lleure, impartit per Daniel Arrébola. El següent és un taller d’iniciació al lettering, el qual serà a càrrec de Sandra Ballester, tècnica de joventut d’Altafulla. Ambdues formacions començaran el 7 de desembre i s’adrecen a joves de 12 a 25 anys i estan 100% subvencionades pel Consell Comarcal del Tarragonès. 

 

Des del TRAC Jove s’està treballant per tancar un nou calendari d’activitats i formacions per al proper 2021 adaptades metodològicament a la nova normalitat i buscant donar resposta a les necessitats que aquesta ha generat.

 

Aquestes accions estan incloses dins del projecte de dinamització compartit “Propera Parada…” i compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Tarragona.

 

Les inscripcions ja estan obertes als Punts d’Informació Juvenil de la zona TRAC. A Roda de Berà, a través del telèfon 977 65 79 72, per WhatsApp al 607 273 984, o per correu electrònic a pij@rodadebera.cat