Som Creixell intentarà governar en solitari

    Si no hi ha cap majoria alternativa, Iban Calvet serà el nou alcalde de Creixell

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Després d’especulacions sobre possibles governs de coalició, Som Creixell -guanyador de les eleccions- ha decidit presentar-se sense suports al Ple d’investidura del 17 de juny. El partit municipalista considera que es tracta de la “solució òptima” per poder establir “un canvi real” a Creixell. A més, avisa que “qualsevol altra alternativa de govern seria una incoherència i una manca de respecte als votants”.

    La decisió definitiva s’ha pres de manera unànime a l’assemblea de Som Creixell. La formació va guanyar les eleccions amb claredat respecte la resta de candidatures, aconseguint 4 regidors i doblant la representació amb el segon partit. Ara bé, el consistori tindrà fins a 7 grups municipals. Un fet que obligarà a elaborar pactes i que, alhora, dificulta una majoria alternativa. Si cap candidat obté la majoria absoluta, serà el candidat de Som Creixel, Iban Calvet, qui esdevindrà alcalde del municipi gràcies a ser la força més votada.

    A l’oposició quedaria el PSC amb dos regidors i fins a cinc partits amb només un regidor: UPC, Junts, PP, Valents i ERC.