Roben en un restaurant de la platja a Roda de Berà

    Van forçar una persiana, van intentar obrir una caixa registradora i van fugir en escoltar l'alarma de seguretat

    La Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís dijous a la matinada procedent del servei de vigilància del càmping Park Playa Berà en el qual se’ls comunicava un robatori a l’interior del restaurant Ona de Berà.

    A les càmeres de seguretat es podia veure dos individus intentant obrir la caixa registradora de l’establiment. Havien accedit després de forçar una de les persianes que hi donen accés i, en activar-se el sistema de seguretat, van emprendre la fugida a peu, segons el Diari de Tarragona.

    Fins al lloc dels fets es va traslladar una dotació de la Policia Local, amb la descripció i les característiques dels presumptes autors. La patrulla va localitzar a prop de l’establiment dos individus les descripcions dels quals coincidien amb les facilitades pel servei de vigilància. Els agents van procedir a la detenció dels dos homes, de 41 i 37 anys, veïns de Benicarló, com a presumptes autors de robatori amb força en grau de temptativa.

    Un cop realitzades les diligències necessàries es va traslladar els detinguts a les dependències del cos dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.