Olga Pes presenta el seu setè àlbum: New Aphrodite

El concert serà aquest dissabte a les 20 h, als jardins del Castell de la Nou de Gaià

New Aphrodite. Olga Pes. Imatge cedida per Olga Pes

La compositora i productora Olga Pes estrena el seu nou treball. Presentarà ‘New Aphrodite” aquest dissabte 26 de juny en el marc del cicle Escales del TGN Jazz. El concert tindrà lloc als jardins del castell de la Nou de Gaià a les 20h. Un disc que s’ha forjat en solitari, arran del confinament, i on coneixerem a l’artista renovada.

La nova proposta musical d’Olga Pes és una crida a la transformació. A través de ‘New Aphrodite’, la compositora i productora ens explica la història d’una renovada Afrodita que comença un viatge transformador carregat de fantasia i espiritualitat. Tot plegat, a través d’un pop enèrgic i delicat.

Després d’anys als escenaris amb el seu quintet, ara, Olga Pes es presenta en solitari amb una veu alliberadora, les guitarres i un seguit de sons quotidians enregistrats en el seu estudi, durant el procés de producció. El confinament i l’aïllament han estat els propulsors d’aquest canvi de format que li ha permès donar vida a aquest disc en solitari.

Venda d’entrades
El concert serà dissabte 26 de juny a les 20 h als Jardins del Castell de la Nou de Gaià, en el marc del cicle Escales de TGN Jazz.

Les entrades (6 euros anticipada i 10 a taquilla) es poden adquirir a través del portal.

Olga Pes, un abans i un després

Vinguda del Pirineu lleidatà, però ja considerada clarament com a tarragonina, després de més de vint anys de dedicació al món de la composició i el cant ha deixat petjada amb diferents treballs: la fusió del jazz nòrdic i el fols a ‘Transit’, l’estètica jazzística de ‘The spring’s jealousy’ (2006), el pop folck de ‘Near’ (2011) i el missatge conscient de ‘Buenestado’ (2015).

En els darrers anys també ha editat un doble treball ‘The equation’ i ‘Candy’. D’altra banda, també és membre de la formació de música cerimonial mantra, Shaman Laika.