Novè concurs de fotografia de Roda de Berà

El Jurat seleccionarà les 12 millors imatges per elaborar el calendari de 2022 de l’Ajuntament

L’Ajuntament ja prepara el calendari de 2022 de Roda de Berà i per comptar amb les millors imatges que l’han de configurar ha posat en marxa la novena edició del concurs de fotografia.

Es podran presentar fins a 12 fotografies, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. S’exclouran les que incloguin imatges o retrats de persones.

En aquesta edició la participació s’ha ampliat i hi podran presentar a concurs fotografies les persones empadronades al municipi, però també les que tinguin una segona residència a Roda de Berà.

Les imatges s’han de presentar abans de l’1 de desembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’anonimat de l’autoria de les obres.

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Andrés Mondéjar, autor de la gran majoria de les fotografies que han conformat els calendaris de l’Ajuntament des de l’any 2018.

Se seleccionaran 12 imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb 25 euros.