Aquest cap de setmana s’ha dut a terme una nova edició de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts. Com és ja tradicional, es va premiar a 50 pastisseries de Catalunya amb el lliurament de les distincions Fava de Cacau.
La pastisseria Escribà (Barcelona) ha guanyat el Premi a la Pastisseria Més innovadora, la Pastisseria Targarona (Igualada) a la de més valor històric i la Pastisseria Sans (la Bisbal d’Empordà) va ser guardonada per l’elaboració més singular.
Però si hi ha un distintiu que s’ha fet notar, ha estat el de Millor Pastisseria del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, ja que de nou, se l’ha endut la Pastisseria Cal Jan de Torredembarra.
Els qui formen aquesta pastisseria, es defineixen com un equip jove i compromès que elabora diàriament una àmplia gamma de productes tant dolços com salats. A la vegada, pretenen esdevenir una pastisseria de referència que uneixi tradició, història i innovació.
I és que no només han aconseguit aquest distintiu que porten guanyant anualment des de 2020. Cal Jan també ha aconseguit distingir-se amb el Premi al millor Panettone Artesà de Xocolata el 2021, i Subcampió Mundial de Panettone de xocolata, i Tercer Millor Panettone Clàssic del Món el 2023, entre d’altres.
Les elaboracions de Cal Jan es poden adquirir tant a la botiga original i obrador de Torredembarra, com a la parada que tenen al Mercat Central de Tarragona. A més, disposen d’una cafeteria ubicada també a Torredembarra.