Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

L’Escola Municipal de Música de Torredembarra recupera les classes presencials

Avatar photo

L’Escola d’Adults Mar de Lletres manté la semipresencialitat

Amb l’entrada en vigor del primer tram del Pla d’obertura Covid-19 d’aquest 23 de novembre, l’Escola Municipal de Música de Torredembarra ha recuperat la presencialitat en aquelles classes que ara es duien a terme telemàticament.

 

Els grups instrumentals i orquestres s’havien suspès i reprendran l’activitat (presencial) a partir de l’1 de desembre, amb possibles canvis de format. Els alumnes que havien optat per no fer classes telemàtiques es reincorporaran l’1 de desembre i l’alumnat de 3 a 5 anys no començarà les seves classes fins que la situació ho permeti.

A més, cal recordar que en el ple ordinari del 19 de novembre es va aprovar aplicar a partir de desembre un descompte del 50% del preu públic establert en totes les tarifes de les classes que no puguin ser presencials al centre i s’hagin de rebre de manera telemàtica.

D’altra banda, l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres de Torredembarra manté la semipresencialitat, tot i que des de la setmana passada els grups d’alfabetització i alguns grups dels nivells bàsics de català i castellà tornen a fer totes les classes de manera presencial.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Rap de Girona Fest celebra aquest diumenge la cinquena edició

Notícia següent

El Port col·labora amb l’Hospital del Mar en la lluita contra la Covid-19

Notícies relacionades