L’Escola Municipal de Música de Torredembarra recupera les classes presencials

  L’Escola d’Adults Mar de Lletres manté la semipresencialitat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Amb l’entrada en vigor del primer tram del Pla d’obertura Covid-19 d’aquest 23 de novembre, l’Escola Municipal de Música de Torredembarra ha recuperat la presencialitat en aquelles classes que ara es duien a terme telemàticament.

   

  Els grups instrumentals i orquestres s’havien suspès i reprendran l’activitat (presencial) a partir de l’1 de desembre, amb possibles canvis de format. Els alumnes que havien optat per no fer classes telemàtiques es reincorporaran l’1 de desembre i l’alumnat de 3 a 5 anys no començarà les seves classes fins que la situació ho permeti.

  A més, cal recordar que en el ple ordinari del 19 de novembre es va aprovar aplicar a partir de desembre un descompte del 50% del preu públic establert en totes les tarifes de les classes que no puguin ser presencials al centre i s’hagin de rebre de manera telemàtica.

  D’altra banda, l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres de Torredembarra manté la semipresencialitat, tot i que des de la setmana passada els grups d’alfabetització i alguns grups dels nivells bàsics de català i castellà tornen a fer totes les classes de manera presencial.