La Sala Lluís d’Icart reobre portes amb l’exposició del Renaixement a la Catalunya Nova

L’exposició mostra un recull dels edificis renaixentistes més rellevants de les comarques tarragonines

exposició renaixement torredembarra

La Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra reobre portes aquest dijous, 2 de juliol, amb l’exposició que estava en marxa quan es va decretar l’estat d’emergència per la Covid-19: “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova”.

Aquesta mostra és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.

L’exposició mostra un recull dels edificis renaixentistes més rellevants de les comarques tarragonines i durant el 2019 i 2020 s’ha pogut veure en itinerància a Tarragona, a Ulldemolins, La Selva del Camp, Alcover, Ulldecona, Arnes, Horta de S. Joan, Tortosa, Riudoms, Scala Dei, i Torredembarra, per a finalitzar novament a Tarragona. Tot, amb un cicle de ponències.

Els nous horaris de visita són els dies 2, 3, 4 i 9, 10, 11 de juliol, de 17.30 a 20.30 h, amb accés pel camí de l’Era i mesures de seguretat sanitària per la Covid-19.