La rodenca, Marina Marlo, s’alça amb el triomf del programa televisiu ‘Got Talent Junior’

  Acompanyada de David Tejada, la jove va interpretar ‘Don’t Let Me Down’ de ‘The Chainsmokers’

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Després de la controversia provocada per la polèmica victòria de ‘El Tekila’
  de la segona edició del programa televisiu ‘Got Talent España’, el format va decidir oferir un programa especial on, els més petits, han pogut deleitar, un cop més, als espectadors i seguidors del talent show.

  D’aquesta manera, i en una nit on els protagonistes van ser els més petits, la representant d’Espanya a Eurovisió l’any 2015, Edurne, el famós presentador de televisió, Jorge Javier Vázquez, el crític Risto Mejide, i la humorista Eva Hache, van tornar a ocupar els seus llocs per, una nit més, valorar les petites estrelles que van pujar a dalt d’un escenari. En aquest sentit, la principal diferència en aquest programa especial va ser que el jurat va prendre totes les desicions. D’aquesta manera, cadascún dels membres va haver d’escollir tres joves talents que havien passat pel programa.

  Marina Marlo i David Tejada
  Un cop fetes totes les actuacions va arribar l’hora de la veritat. En una nit plena d’emocions i amb molt de talent damunt de l’escenari, la jove rodenca, Marina Marlo, acompanyada de David Tejada, va proclamar-se com a guanyadora absoluta del talent show ‘junior’.

  Els joves talents van decidir interpretar el tema ‘Don’t Let Me Down’ de ‘The Chainsmokers’. Una proposta que va agradar i que va fer que es proclaméssin guanyadors del programa.

  Tal com va dir Risto Mejide després de veure l’actuació de Marina Marlo i de David Tejada, “m’hauría passat un concert sencer amb vosaltres. Ha estat un duet magnífic”. Mejide va manifestar, en varies ocasions, la seva satisfacció amb el resultat dels petits talents sobre de l’escenari.