Roda de Berà inicia la 2a edició del concurs #FemPobleRdB a Instagram

La primera edició va esdevenir tot un èxit i es van repartir 1.700 euros en vals de 50.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada per Rosana Dorantes, vol continuar impulsant la reactivació del comerç local sota el paraigua de la campanya Reactiva’t, la qual es va posar en marxa ara fa un any dins del Pla de Reactivació Econòmica de Roda de Berà.

Una de les seves primeres accions va ser la posada en marxa del primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB, que va assolir una gran acollida tant per part dels comerciants com de la ciutadania en general. Va comptar amb un total de 276 participacions i es van distribuir 1.700 euros en vals de 50 euros per gastar en els comerços adherits.

Amb aquests bons resultats com a precedent, la regidoria ja treballa en la segona edició, que es posarà en marxa del 5 de juliol al 2 d’agost.

Aquelles persones que vulguin optar a guanyar un dels vals de 50 euros que se sortejaran cada setmana, hauran de tenir un perfil a Instagram i seguir els passos detallats a les bases. Primer, ser seguidor del compte de l’Ajuntament @ajrodadebera. Fer-se una foto dins d’un dels establiments adherits al concurs, ensenyant, per exemple, un producte comprat, un pentinat dins d’una perruqueria, la foto d’un plat de menjar dins d’un bar o restaurant, etc. Seguidament hauran de publicar la fotografia al seu compte personal, etiquetar l’Ajuntament i comentar la foto amb l’etiqueta #FemPobleRdB.

Entre totes les fotografies publicades cada setmana, i que compleixin els requisits, se sortejaran diversos vals de 50 euros per gastar a un dels comerços adherits. La quantitat de vals sortejats dependrà del número d’establiments que s’adhereixin al concurs. Els guanyadors setmanals es publicaran cada dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Establiments participants

Al concurs es podrà adherir qualsevol comerç, negoci o establiment de restauració que
vulgui participar per reactivar la seva activitat i promocionar-se al costat de l’Ajuntament.
Per fer-ho, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça reactivat@rodadebera.cat abans
del 30 de juny. La llista d’establiments participants es publicarà el 2 de juliol a les xarxes
socials de l’Ajuntament.