El 4 d’abril es donarà el tret de sortida a la primera Lliga d’Empreses de Pàdel

  El Golf Costa Daurada encetarà aquest mes d’abril una iniciativa única a les Comarques de Tarragona

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Golf Costa Daurada encetarà aquest mes d’abril una iniciativa única a les Comarques de Tarragona. Es tracta de la primera Lliga d’Empreses de Pàdel, una proposta competitiva que arriba en col·laboració amb Treic Events i que, de moment, ja ha assolit una inscripció superior al centenar de padelers i padeleres, que no es volen perdre aquesta nova experiència ni l’oportunitat de defensar els colors de la seva empresa.

  Tal i com explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada, “aquesta nova Lliga, que es disputarà als matins de dilluns a divendres, té per objectiu fomentar la cohesió interna de les empreses, el treball en equip i la pràctica esportiva  al voltant del pàdel”.

  La competició es disputarà per equips (tres partits en cada eliminatòria), dels mesos d’abril a juliol de 2022.

  Entre els atractius que rebran els equips inscrits, només s’admeten empreses, cal destacar l’equipació Joma exclusiva d’aquesta Lliga per a tots els participants, així com beguda i pilotes.

  Val a dir que el format de competició serà de quadre lligueta de tots contra tots, fase final i, posteriorment, els millors classificats de cada grup faran un quadre de semis i final.

  S’ha previst també una festa de cloenda el dia de les finals amb lliurament de premis, sorteig de regals i sopar.