S’obren les inscripcions pels casals d’estiu de la Canonja per a infants i joves

Casal d'Estiu La Canonja. Imatge cedida per l'Ajuntament de La Canonja

S’acosta l’estiu i les vacances ja estan a prop. L’Ajuntament de la Canonja organitza dos casals d’estiu, un per a Infants des de P3 fins a 6è de Primària i un altre per a joves d’ESO
i BAT, l’Estiu Actiu.

El Casal d’Estiu és la proposta més refrescant per tal que els infants gaudeixin d’un estiu ple d’aventures i alegria. Com sempre, el casal ofereix activitats de tota mena, jocs d’aigua, manualitats, danses, teatre, esports, gimcanes i moltes sorpreses més.

El Casal d’Estiu està pensat per a infants des de P3 fins a 4t de primària i el Més Estiu és una proposta per als més grans, els infants de 5è i 6è, amb tot un seguit d’activitats pensades especialment per a aquest grup d’edat.

Les inscripcions van començar ahir dilluns i acaben el 27 de maig. L’horari per fer la inscripció és dimarts i dijous de 8 a 12 h. i de dilluns a dijous de 15.15 a 16.30 h i els divendres de 15.30 a 18 h. Per correu electrònic: centreobert@lacanonja.cat i per telèfon: 977 54 50 18. Places limitades.

L’Estiu Actiu és la proposta pels joves que enguany encara la calor amb la desena edició, una proposta refrescant dividida en quatre setmanes, del 28 de juny al 23 de juliol, amb activitats destinades als i les joves d'entre 12 i 17 anys (d'ESO i BAT), activitats esportives, jornades a la piscina, sortides a la platja i en bici, gimcanes… i molt més!

Les inscripcions comencen avui 18 de maig i fins el 8 de juny. Horari: Dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20 h i els divendres de 17 a 21 h al PIJ (C/ Raval, 25). Més informació: Whatsapp 625 06 31 33 / Instagram @pijlacanonja. Places limitades.