Comencen les obres de remodelació del Casal La Violeta d’Altafulla

Està previst que estigui enllestit per la Festa Major de Sant Martí, al novembre

L'alcalde, Fèlix Alonso, i la regidora d'Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, visitant les obres del Casal LA Violeta. Foto: JC

Les obres de remodelació del Casal La Violeta d’Altafulla ja han començat. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, han visitat aquest divendres les obres en què han pogut confirmar que van a bon ritme perquè es puguin enllestir per la Festa Major de Sant Martí, al novembre.

L’espai es convertirà en un ampli teatre auditori amb capacitat per a unes 300 persones. “La nova Violeta serà el pal de paller del que és la nostra cultura on s’hi podran fer des de concerts fins a obres de teatre, conferències, cinema… i amb totes les garanties de comoditat i seguretat”, ha celebrat Fèlix Alonso.

Per la seva banda, Marisa Méndez-Vigo ha destacat que l’equipament comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries, ja que fins ara hi havia “unes deficiències estructurals molt importants”. A més, s’instal·larà un sistema de calefacció i d’aire condicionat, per garantir la comoditat de les persones que utilitzin l’espai.

Al llarg dels propers mesos es faran diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, acabats, paviments i revestiments, la reforma total i ampliació dels lavabos i els vestidors, l’increment de l’equipament tècnic i l’adquisició d’equips per als diferents usos.

La remodelació de la Violeta compta amb una inversió total de 798.460,85 € amb l’IVA inclòs. D’aquests, 162.646,00 € provenen d’una subvenció que s’emmarca dintre del Pla d’Acció Municipal 2018, que atorga la Diputació de Tarragona, i la resta, prové del romanent de tresoreria positiu del Pressupost Municipal de l’exercici 2017.