Comença l’asfaltat de l’aparcament de la Zona Esportiva

L'avinguda de Sant Jordi i el lateral de l'Escola l'Antina, properes actuacions

La Regidoria de Via Pública i Manteniment inicia aquesta setmana un seguit d’actuacions que s’emmarquen dins del Pla d’Asfaltat 2018, que recentment s’ha adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes S.A. per un import de 322.480 € + IVA i que preveu l’asfaltat de 23.406 m2.
La primera actuació s’ha iniciat a l’aparcament exterior de la Zona Esportiva Municipal (ZEM), al costat de l’antiga carretera de la Riera de Gaià. Es tracta d’un espai de 3.000 m2 en el qual també es preveu dur a terme obra civil (vorera) i enllumenat. Avui dimarts s’iniciaran dues actuacions més: l’asfaltat de l’avinguda de Sant Jordi i l’accés lateral a l’Escola l’Antina.
Pel que fa a l’avinguda de Sant Jordi, l’asfaltat començarà avui des de l’alçada de l’Institut Torredembarra. Aquesta actuació comprèn 8.000 m2 i comporta la prohibició d’aparcar, talls de trànsit i la retirada dels contenidors de les escombraries. Per aquest motiu, es demana a la població que aquests dies es dirigeixin als contenidors que tinguin més a prop, ubicats en altres vies.
D’altra banda, l’accés lateral a l’Escola l’Antina comportarà l’asfaltat de 2,8 m d’amplada i estarà finalitzat en un dia, millorant l’entrada i sortida del centre educatiu.
El pla d’asfaltat preveu millorar el paviment viari d’una vintena de carrers en els quals o bé s’ha malmès amb el pas del temps o existeix dèficit de pavimentació. Algunes d’aquestes vies, a més de les anteriorment indicades, són l’av. Oliveres, av. Comarques Catalanes, c. Golf de Sant Jordi, camí d’Altafulla, etc. Cal tenir present que el pla d’asfaltat és un projecte viu que s’adaptarà a les necessitats i prioritats que puguin sorgir.