Una cafeteria d’Altafulla cobra 0,50€ per escalfar un entrepà

També denuncien que no complia amb les mesures de seguretat per la Covid-19

Imatge de la cafeteria Nogues d'Altafulla. CEDIDA

Una cafeteria del centre històric d’Altafulla cobra un suplement de 50 cèntims per escalfar un entrepà comprat al mateix establiment, segons ha denunciat una parella a aquest mitjà. Tal com expliquen, aquest dissabte han anat a esmorzar a la Cafeteria Nogués de la localitat altafullenca i han demanat dos cafès i dos entrepans pels quals els han cobrat set euros.

La seva sorpresa ha estat quan han demanat si podien escalfar un dels dos entrepans, ja que era de sobrassada, però els han requerit un suplement de 50 cèntims per fer-ho. “És una vergonya, normalment això ho fan gratis”, explica la persona que ho ha denunciat.

A més, també denuncien que la cafeteria no complia amb les mesures de seguretat per la Covid-19. “Quan hem arribat la taula estava bruta i ens han servit sense netejar-la. Hem hagut de ser nosaltres els qui els hi hem hagut de dir que ho fessin”, relaten.

Aquest mitjà s’ha posat en contacte amb l’establiment i expliquen que és un suplement que cobren habitualment per fer front a la despesa d’electricitat que genera encendre la planxa. Segons de que sigui l’entrepà es poden arribar a cobrar, 20, 30 o 50 cèntims per poder escalfar-lo.