Tres empreses de Roda fan una donació de 720 euros a Serveis Socials

La residència Barà Bahia, el Forn Pastisseria Queralt i el restaurant Les Guatlles

Que Roda de Berà és un municipi solidari s’ha demostrat en infinitat d’ocasions, sobretot durant el darrer any de pandèmia. Aquest matí, Jordi Sagrado i Montserrat Queralt, del Forn Pastisseria Queralt; José García i Anna Carreras, de la residència Barà Bahia; i Manel Cardo, del restaurant Les Guatlles, han lliurat a l’alcalde Pere Virgili i a la regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré, una donació de 720 euros.

Un Nadal més aquestes tres empreses van posar en marxa la loteria solidària, una iniciativa que duen a terme des de l’any 2012 per recaptar fons per a Serveis Socials. Entre tots tres van vendre 360 dècims del número 11.867, 21 sèries el forn Queralt, 10 sèries les Guatlles, i 5 la residència Barà Bahia, i de cada dècim venut es van destinar 2 euros per a Serveis Socials.

La totalitat serà destinada al Punt de Distribució d’Aliments per donar resposta a les necessitats d’urgència que puguin sorgir entre els usuaris del servei en un moment en què, des de l’inici de la pandèmia per la Covid-19, s’han multiplicat les demandes de les famílies més vulnerables.