Torredembarra acull diumenge la primera prova de la Copa Catalana de Trial

La prova es desenvoluparà en horari de matí, de les 8.30 fins a les 13.30 h. Els Elits competiran aproximadament a les 11.30 h

El Bikepark Torredembarra acull aquest diumenge, 20 de març, la primera prova de la Copa Catalana de Trial amb 130 pilots inscrits. L’organització va a càrrec de Club Bikepark BAUHAUS Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, de la Federació Catalana de Ciclisme i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

La selecció alemanya hi prendrà part amb 6 pilots, entre ells dos excampions mundials, Dominik Oswald i Nina Reichenback, que assegurarà una bona lluita amb l’actual campiona mundial, la madrilenya Vera Baron que també hi prendrà part. Charlie Rolls d’Anglaterra, un pilot molt espectacular i excampió del món Junior també hi prendrà part, així com algun pilot francès i els millors Elits catalans, sumant diversos campions del món.

La prova es desenvoluparà en horari de matí, de les 8.30 fins a les 13.30 h. Els Elits competiran aproximadament a les 11.30 h.