Detingut un veí de Tarragona per robatori amb força en un habitatge a la Torre

Els fets van succeir al voltant de l’una de la matinada quan, segons sembla, la víctima va sorprendre a l'interior del seu jardí de l'av. de la Diagonal

Efectius de la Policia Local de Torredembarra han procedit, aquesta passada nit, a la detenció d’un veí de Tarragona com a presumpte autor d’un robatori amb força en casa habitada.

Els fets van succeir al voltant de l’una de la matinada quan, segons sembla, la víctima va sorprendre a l’interior del seu jardí de l’av. de la Diagonal de Torredembarra un home que es trobava manipulant les finestres per entrar al seu domicili.

Gràcies a la rapidesa de l’avís al telèfon d’emergències i a la ràpida actuació policial es va  procedir a la detenció de M.Y.A. de 23 anys i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, a escassos metres del domicili afectat, quan aquest intentava evadir-se amagant-se pels voltants del lloc.

En el decurs de l’actuació policial i custòdia del detingut, aquest es va posar agressiu envers els agents actuants, motivant la imputació d’un nou delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat, amb resultat d’un agent de la Policia Local de Torredembarra ferit lleu. El detingut va passar a custòdia policial dels Mossos d’Esquadra fins que passi a disposició judicial al jutjat de guàrdia del Vendrell.