Detingut un passejador de gossos a Altafulla per robar a la casa de la seva clienta

Els Mossos d’Esquadra van poder recuperar bona part de les joies sostretes i retornar-les a la seva propietària

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Tarragona van detenir aquest dimecres un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Els mossos van iniciar la investigació el passat 1 de març a partir de la denúncia d’una veïna d’Altafulla que va explicar als agents que havia patit la desaparició de diverses joies de casa seva.

Les primeres indagacions van descartar el robatori amb força i van posar als mossos sobre la pista d’un home que, des de feia poc temps, treballava per a la família passejant-los el gos.

D’altra banda, els mossos van poder localitzar una botiga de compravenda d’or situada a Torredembarra on s’haurien fet diverses vendes de joies com les que la víctima havia denunciat. Així, els mossos van poder recuperar cinc arracades d’or i un anell amb un brillant que van retornar a la seva propietària.

Finalment, els mossos van esbrinar que l’investigat va aprofitar quan havia anat a treure el gos a passejar per accedir a la casa i sostraure les joies.

El detingut va confessar a comissaria la seva autoria i els mossos, un cop li van prendre declaració, el van deixar en llibertat amb el compromís de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.