Detingut un home a Torredembarra per maltractar la seva dona i encarar-se a la policia

Va oferir resistència a ser detingut donant puntades de peu i mossegant la cama d’un dels agents

Policia Local de Torredembarra. Foto: cedida

Un home de 56 anys va ser detingut a Torredembarra el passat dijous, 25 de juliol, per delictes de violència de gènere, maltractaments en l’àmbit de la llar i resistència i desobediència a l’autoritat. Els fets es van produir al voltant de les 22.00 hores en un local del carrer Rosella, quan una discussió familiar va fer saltar l’alerta dels cossos de seguretat.

Quan la Policia Local va arribar al lloc dels fets, va poder veure com l’home agafava pel coll la seva dona. Els agents van aconseguir aturar l’agressió i la víctima va explicar-los que el seu marit l’havia cridada i insultada, l’havia agafat pel cop i li havia donat una bufetada. A més, també havia colpejat la seva filla quan intentava separar-los.

Després d’aturar l’agressió, l’home seguia alterat i es va encarar amb els agents. A l’hora de ser detingut, va oferir resistència amb puntades de peu i, fins i tot, va arribar a mossegar la cama d’un dels agents. Posteriorment, va ser traslladat al CAP abans de portar-lo a comissaria i allà també va intentar agredir al metge de guàrdia.