Detingut per un presumpte robatori a l’interior d’un habitatge a Roda de Berà

Els fets han succeït passades les 12 de la nit, quan la policia rodenca ha rebut un avís dels Mossos d’Esquadra

La Policia Local de Roda de Berà ha detingut aquesta nit un home per un presumpte delicte de robatori a l’interior d’un habitatge.

Els fets han succeït passades les 12 de la nit, quan la policia rodenca ha rebut un avís dels Mossos d’Esquadra informant que havia saltat l’alarma d’una vivenda situada al carrer Reus. Agents de la policia han acudit al lloc dels fets i han comprovat que s’estava produint un robatori a l’interior de la casa, i que el presumpte autor es trobava a dins.

Gràcies a la col·laboració d’un veí s’han aconseguit les claus del domicili i una dotació dels cos de Mossos d’Esquadra i una altra de la Policia de Roda de Berà han accedit a l’interior, trobant un individu amagat dins la banyera. S’ha procedit a la detenció de S.H, de 27 anys i veí de Roda de Berà, per un presumpte delicte de robatori amb força. Un cop els Mossos d’Esquadra han realitzat les diligències policials, la Policia Local ha traslladat el presumpte autor a l’hospital pel reconeixement mèdic i posterior lliurament al cos de Mossos d’Esquadra per ser traslladat al Jutjat de Guàrdia. Des de la prefectura de policia, una vegada més, es vol agrair la col·laboració ciutadana i, alhora, deixar patent la bona cooperació entre els dos cossos policials, fet que es reflecteix en un servei de màxima qualitat per a la seguretat ciutadana.