Vuit parelles representaran Altafulla a la Gran Final del Campionat d’Scrabble

El municipi albergarà el proper 21 d’abril la Gran Final dels Països Catalans en la categoria de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria

Alumnes de la Portalada i El Roquissar d’Altafulla estaran a la Gran Final del Campionat d’Scrabble dels Països Catalans que se celebrarà el proper 14 d’abril al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat. Àlex Lozano i Joan del Amo; Joan Belmonte i Aina Estebanell; Paul Martínez i Eder Rofes; Àlex Padilla i Guillem del Castillo; Aimar López i Joan Casañé; Ug Saltó i Xavier Boada; Ona Magdaleno i Irene Fernández, del col·legi La Portalada, i Yassmin Acharoui i Rim Sekhsoukh, de l’escola El Roquissar, han estat els guanyadors de la fase classificatòria que va tenir lloc divendres passat al Casal La Violeta, i que va comptar amb la participació d’una quarantena d’alumnes de 5è i 6è de primària d’ambdós centres.

El Club d’Scrabble Altafulla, entitat organitzadora del certamen, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i el suport de la Federació d’Scrabble en Català, per organitzar per tercer any consecutiu aquesta prova, que cada vegada compta amb més seguidors.

Precisament, l’entitat altafullenca ha tornat a impartir enguany sessions de formació prèvies a aquesta fase classificatòria per oferir als estudiants un primer tast del funcionament del joc. Aquestes sessions també han comptat amb la participació de representants de la federació.

D’altra banda, el municipi d’Altafulla també serà l’escenari el proper 21 d’abril de la Gran Final dels Països Catalans en la categoria de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria (ESO).