Un banc blau, el banc de la salut torrenc

Un banc on els habitants del municipi poden resoldre dubtes sobre el benestar i la salut en totes les seves branques

@AjTorredembarra

Torredembarra revoluciona la divulgació de la salut amb un banc de color blau. La iniciativa batejada amb el nom de Banc Salut ha estat impulsada pel CAP de Torredembarra el qual ha agafat la idea del conte de l’Il·lustrador Albert Asensio El Banc Blau.

El funcionament és senzill, els organitzadors treuen al carrer un banc pintat de color blau on els habitants del municipi poden resoldre dubtes sobre benestar i salut en totes les seves branques. A més, també és una bona manera d’aconseguir dades qualitatives de les necessitats reals dels veïns.

A la iniciativa del CAP torrenc també s’hi han unit altres associacions locals que permeten poder respondre un ampli nombre de preguntes per part dels visitants amb la idea de trencar les barreres de la salut i detectar quines són les inquietuds de la població i les necessitats reals en tots els aspectes possibles a més de donar una solució sempre que estigui en les seves mans.

El Banc Salut té previst tornar a respondre els dubtes dels torrencs el 28 de febrer a la plaça Mn. Joaquim Boronat i el 16 de març a la Biblioteca Mestra Maria Antònia.