Tret de sortida a la Bibliomar, al Parc Voramar d’Altafulla

Per sisena temporada consecutiva, el servei municipal apropa la lectura a les famílies i visitants a peu de platja

Per sisè estiu consecutiu, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla ha donat el tret de sortida a la nova temporada de la Bibliomar, el servei de biblioteca municipal que té l’objectiu d’apropar la lectura a famílies i visitants a peu de platja.

Es tracta d’una de les ofertes d’oci i cultura més esperades per les famílies del municipi i pels turistes que estiuegen a la localitat i que l’han valorat molt positivament aquests darrers cinc anys. La inauguració ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda amb un ampli i variat programa d’activitats que ha amenitzat el seu primer dia en funcionament.

Els usuaris poden gaudir d’un fons literari de diferents gèneres i per a totes les edats, de servei de préstec, i de diferents propostes com ara conferències, jocs, concerts, contacontes, recitals, presentacions, tallers de manualitats i expressió, xerrades i narracions de contes, tal i com ha explicat la responsable de la Biblioteca d’Altafulla Helena Cobos, que ha estat acompanyada per la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, i la dinamitzadora Marina Ciuró.

La Bibliomar és un espai de foment de la lectura i un racó de l’oci per a la canalla, pel jovent, els adults i també per la gent gran, com ha destacat Montse Castellarnau, al mateix temps que ha agraït l’esforç del personal que ofereix aquest servei.

Com a novetat per aquesta nova temporada, s’ha instal·lat el mercadet del llibre. És una iniciativa de la Biblioteca per donar sortida als llibres descatalogats del fons bibliotecari, que ja no aniran a la nova seu del carrer Cabana. Les activitats de la Bibliomar es desenvolupen de dilluns a divendres, de 17:30h a 20:30h, al parc Voramar fins al 31 d’agost amb la finalitat de captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d’oci.