Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan d’Altafulla

La regidoria de Polítiques de Gènere posa en marxa de nou una nova campanya de sensibilització contra les agressions sexistes

El correfoc dels Diables Petits, l’arribada de la Flama del Canigó, la lectura del Manifest de Sant Joan, i l’encesa de la foguera tornaran a protagonitzar una nova edició de la Revetlla de Sant Joan a Altafulla, que serà amenitzada per l’orquestra Charlotte, i que serà el primer acte oficial del nou regidor de Festes, Àlex Cañas.

Quant al sopar popular, s’han esgotat els 350 tiquets que s’havien posat a la venda el menú del qual és un aperitiu d’entrada, i com a plat principal, fideus rossos amb daus de sípia i calamar, brou de pelut de Tarragona i allioli, terrina de gelat, vi negre i aigua, coca de Sant Joan i cava per un preu de 6 €. Un sopar que en gaudirà la ciutadania un cop els Diables Petits hagin encès la foguera de Sant Joan.

D’altra banda, L’Ajuntament d’Altafulla recorda que, per una revetlla festiva i segura, cal que se segueixin els consells i recomanacions per gaudir d’una festivitat amb seguretat. D’aquesta manera, demana que s’extremin les precaucions a l’hora de manipular material pirotècnic durant la nit de Sant Joan, fent-ho sempre en zones allunyades dels habitatges i de les zones verdes amb vegetació d’alt risc d’incendi.

Al mateix temps, des de la regidoria de Polítiques de Gènere, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, es posarà en marxa de nou el repartiment d’uns tovallons personalitzats en diferents bars i restaurants de la vila en una nova campanya de sensibilització contra les agressions sexistes en dies de festivitats com la de Sant Joan.

La regidora de Polítiques de Gènere, Alba Muntadas, ha recordat també que cal trencar amb el silenci de qualsevol tipus d’agressió sexista i denunciar-ho al número d’emergències 112, o bé, al de la Policia Local d’Altafulla 977650280.