Torredembarra acull aquest cap de setmana diverses activitats de dansa i música

Torredembarra celebrarà aquest primer cap de setmana de maig, dos esdeveniments relacionats amb la música i la dansa: el Dia Internacional de la Dansa i la Feria de Abril.

Dia Internacional de la Dansa – Plaça del Castell

El dissabte, 4 de maig, la plaça del Castell serà el punt de trobada dels amants de la dansa. A les 12 h, actuacions de Centrescènic, Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Més informació: centrescenic.com

A les 18 h, actuacions del Club Anura, AMPA de l’Escola Molí de Vent, C.E. Fitkidance Torredembarra, Country LaTorre, Associació Cultural XXL, All My Ladies i Indra, Escola de Dansa. Col·labora la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

Feria de Abril – Sala Gran del Casal Municipal

Tant dissabte, 19 h, com diumenge, 18 h, Feria de Abril organitzada per l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra – Baix Gaià i que comptarà amb les actuacions de: Carmen Sayago, Loli Reyes, Andrés Cortés, Paco Jara, el Coro Rociero de Torredembarra y Baix Gaià. Sentimiento Andaluz y flamenco Anura, Grupo Flamenco Alma, grupo Nostàlgia, Àngel Barrera, etc.