S’obren les inscripcions del Concurs de Pessebres d’Altafulla

D'altra banda, Ses Majestats els Reis d'Orient entregaran els regals a l'Església tal i com s'havia fet històricament

L’Ajuntament d’Altafulla ha fet públiques les bases per participar en la 8a edició del Concurs de Pessebres, i va adreçat a veïnes i veïns, comerciants, empreses, i institucions. El certamen repeteix les categories infantil -fins els 14 anys- i adult. La primera reconeix l’esforç de tots els infants participants; mentre que la segona contempla el Premi Popular i el Premi Artístic, tots dos dotats amb un lot de productes nadalencs valorats en 50 euros cadascun.

El jurat passarà pels domicilis i locals inscrits el dia 30 de desembre a partir de les 17 hores. En cas de no trobar-hi ningú, el participant en qüestió quedarà fora de concurs. El veredicte es donarà a conèixer el 4 de gener a les 19 hores al Fòrum de la plaça de l’Església. Els pessebres, però, hauran d’estar exposats fins el dia 6.

Les sol·licituds per participar-hi poden presentar-se a de manera presencial a la recepció de l’Ajuntament i a la geladeria La Perla, o bé per correu electrònic a [email protected] Cal indicar la ubicació, el nom i l’edat dels participants, i un telèfon de contacte. El període d’inscripcions romandrà obert fins el pròxim 24 de desembre al migdia.

D’altra banda, els Reis Mags d’Orient lliuraran els regals a l’Església de Sant Martí, tal i com s’havia fet històricament al municipi. L’Ajuntament d’Altafulla ha optat per mantenir la fórmula tradicional, i lliurar els presents a la canalla tan bon punt acabin els parlaments de Melcior, Gaspar i Baltasar a la plaça del Pou. Aquelles famílies que vulguin que els seus fills rebin un regal de mans de Ses Majestats, han de comunicar-ho prèviament al consistori a través del correu electrònic [email protected]