S’obre el període de preinscripcions a les llars d’infants municipals d’Altafulla

La data límit de presentació de sol·licituds és el 10 de maig

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla ha obert avui el termini de preinscripcions a les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau per al curs 2019-2020, i que s’allargarà fins el 10 de maig.

Les persones interessades cal que es dirigeixin a les dependències municipals de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou, 1, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h, i que presentin la seva sol·licitud al Registre Municipal.

Les llistes provisionals amb el barem es publicaran el 20 de maig, es tindrà un període de reclamacions de quatre dies, del 20 al 24 de maig, i la publicació de les llistes definitives dels barems es faran públiques el 31 de maig. El sorteig en cas d’empats a punts se celebrarà a la sala de Plens el 3 de juny a les 9.15h, i la llista d’admesos es publicarà el 5 de juny.

El període de matriculació s’estendrà del 10 al 14 de juny. La documentació necessària a presentar es pot descarregar al portal web www.altafulla.cat i a l’apartat d’Educació.