Setmana de la Ciència a la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla

Del 10 al 19 de novembre se celebrarà a Catalunya aquesta iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Del 10 al 19 de novembre se celebrarà a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, dins de la qual es podran realitzar diverses activitats de divulgació científica per tota Catalunya, com exposicions, jornades de portes obertes i tallers familiars entre altres.

Des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) se sumem amb les activitats següents:

Itinerari “Dels Munts a Tamarit”
Un recorregut per l’entorn natural de l’època romana a l’actualitat. Itinerari a peu des de la Vil·la romana dels Munts a la platja de Tamarit i a la desembocadura del riu Gaià.
Dia: diumenge 12 de novembre
Hora: 11 h (durada 3 h aprox.)
Lloc d’inici: Vil·la romana dels Munts (Passeig del fortí, s/n. Altafulla)
Lloc de finalització: Hort de la Sínia (Tamarit)
Activitat gratuïta adreçada al públic familiar. Necessària reserva prèvia

Jornada de portes obertes als nostres centres i a l’exposició “El fil de la Història”
Jornada de portes obertes als centres que depenen del MNAT: Museu Arqueològic de Tarragona (Tarragona) / Museu i Necròpolis Paleocristians (Tarragona) / Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Vil·la romana de Centcelles (Constantí).

També es podrà visitar l’exposició “El fil de la Història”, al Museu Arqueològic de Tarragona, premi Musa a la millor exposició del món antic en la XXV edició dels Premis Auriga.
Dia: diumenge 19 de novembre
Horari: 10 a 14 h