El Pleamar Vintage Market d’Altafulla torna carregat de música i lleure

El Parc Voramar esdevindrà per quarta edició consecutiva l’escenari del primer mercat Vintage de la Costa Daurada, que preveu superar les 12.000 persones de l’any anterior

Altafulla ho té tot a punt per acollir per quarta edició consecutiva el Pleamar Vintage Market, que s’ha convertit en una cita ineludible en la Setmana Santa del municipi. A més, enguany arriba carregat de música i actuacions en directe amb artistes d’un reconegut prestigi.

Destaca la participació de HHFunky Dj (dissabte 31 a les 13h); David Monoman Dj (dissabte 31 a les 17h), Miqui Puig Dj(diumenge 1 a les 13h), i de Dijei Luna (diumenge 1 a les 17:30h); i les actuacions en directe de La Soul Machine (dissabte 31 a les 18:30h) i de The Excitements (diumenge 1 a les 19h). També hi haurà sessions de diferents punxadiscos durant les dues jornades a les 11 del matí, i una classe oberta de lindy hop a càrrec de Tgn Swing.

La mostra, que organitza l’Associació Pleamar i les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, ha ampliat enguany els horaris, on dissabte 31, començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 22h de la nit; i diumenge 1, que començarà també a les 11h del matí fins les 21h de la nit. El mercat Vintage estarà format per unes 70 parades, diferenciades per zones d’alimentació “eat street”, discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, amb articles de segona mà, antiguitats, articles vintage, upcycling, artesania, vinils, llibres, mobles, brocanters, i un ampli ventall de food trucks. Tampoc hi faltaran les activitats per als més petits on, en aquesta edició, a banda dels Petits Cavalls, també es podrà gaudir dels Jocs Gegants de Fusta a la plaça Consolat de Mar.

Recentment, l’associació ha estrenat el seu propi portal web http://www.pleamarmarket.com on es pot seguir l’actualitat de la mostra.