L’Ajuntament de Roda de Berà convoca un concurs d’aparadors de Nadal

Hi pot participar qualsevol local que disposi d’un aparador visible des del carrer i que exerceixi una activitat comercial al municipi

Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial al municipi durant les festes de Nadal, l’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Comerç, ha convocat un concurs d’aparadors. Hi pot participar qualsevol local que disposi d’un aparador visible des del carrer i que exerceixi una activitat comercial al municipi. L’aparador s’ha de decorar amb temàtica nadalenca i per participar cal fer la inscripció com a màxim el dia 20 de desembre a les 12 hores a l’Hotel d’Entitats.

El Jurat estarà format per un regidor de cada grup municipal amb representació al plenari, i a l’hora de valorar els aparadors tindrà en compte la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica. Els noms dels guanyadors es faran públics el dia 21 de desembre a la web municipal.

El primer premi serà un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros; el segon, un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros; i el tercer premi, un lot de Nadal valorat en 40 euros. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de desembre a les 7 de la tarda al Poliesportiu Municipal.