La Policia Local deté 3 individus per un presumpte delicte contra la salut pública

Als detinguts se’ls va confiscar marihuana i diners en efectiu

Agents de la Policia Local han detingut tres persones per un suposat delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat diumenge, dia 24 de novembre, quan un component de la Policia Local de Roda de Berà que es trobava fora de servei va observar quatre persones -no conegudes al municipi- amb un comportament estrany i moviments poc coherents. L’agent va informar a les dotacions policials del municipi sobre aquest fet i, un cop comprovat, agents de la policia no uniformats van fer un seguiment i vigilància dels individus.

Després de més de 4 hores de vigilància, van procedir a la identificació de les 4 persones i els dos vehicles amb els quals circulaven, localitzant amagat a l’interior d’un dels vehicles 1.100
grams d’una substància vegetal de color verd -presumptament marihuana- i gairebé 7.000€ en efectiu.

Davant d’aquests indicis propis d’un delicte contra la salut pública, van procedir a la detenció de 3 dels 4 identificats -dos de nacionalitat lituana i un de nacionalitat espanyola- i veïns de Platja d’Aro (Baix Empordà) i Mont-roig del Camp (Baix Camp) per un presumpte delicte contra la salut pública i per una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal de Barcelona.

Un cop practicades les diligències, es van traslladar els detinguts, el material confiscat i els diners al Cos de Mossos d’Esquadra per seguir amb el procediment habitual.