La Policia Local d’Altafulla posa en marxa el servei de reforç d’estiu

S’incorporen tres agents la funció dels quals serà d'informació i assistència als vianants, així com vigilància, prevenció de robatoris i regulació del trànsit

La Policia Local d’Altafulla ha incorporat aquesta setmana tres agents interins per tal de fer reforç a la plantilla durant el període d’estiu. La seva funció serà d’informació i assistència als vianants, així com vigilància, prevenció de robatoris i regulació del trànsit, en les zones de més afluència de visitants com el centre d’Altafulla, i principalment el barri de Baix a Mar a la façana marítima. Els agents realitzaran aquesta activitat fins a finals d’agost.

L’equip de reforç treballarà en les hores de més circulació de persones a la via pública, tant als matins com a les tardes. Per aquesta tasca, els agents han rebut formació específica sobre dret penal i processal; dret policial; deontologia policial; normativa viària; policia administrativa; ordenances municipals especialment sobre neteja viària, platges, tinença d’animals, entre d’altres.