La Piscina Municipal d’Altafulla donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu aquest diumenge

L’horari d’obertura serà d’11 a 15h, i de 16 a 20h, i s’allargarà fins al 9 de setembre. Es mantenen les mateixes tarifes que en anys anteriors

La Piscina Municipal d’Altafulla encetarà aquest diumenge 24 de juny la temporada d’estiu 2018. Després dels treballs de manteniment i posada a punt per part de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, les instal·lacions ubicades al carrer Alcalde Pijuan s’obriran d’11 a 15h, pel matí; i de 16 a 20h, per la tarda. El tret de sortida de bany de l’equipament serà diumenge 24 de juny, per Sant Joan, i s’allargarà fins al diumenge 9 de setembre.

Per tant, es mantenen els mateixos horaris d’obertura i tancament de la temporada passada, així com les mateixes tarifes. D’aquesta manera, el sistema d’entrada al recinte estarà regulat, com l’any anterior, per un torn i diferents modalitats d’accés: entrada diària, abonament mensual i abonament de temporada.

En el cas dels menors de 14 anys, l’entrada diària és de 1,5 €, l’abonament mensual de 15 €, i l’abonament de temporada de 25 €; mentre que pels majors de 14 anys, els preus són de 2,5 € l’entrada diària, de 20 € l’abonament mensual, i de 40 € l’abonament de temporada. A banda, també s’ofereixen tarifes especial per a grups de més de 10 persones, a un preu de 0,50 € per infant i dia; i abonaments familiars mensuals, de 7,50 € pels menors de 14 anys, i de 10 € pels majors de 14 anys.

En qualsevol dels casos, pels menors de 3 anys, l’entrada és gratuïta. L’accés funciona mitjançant una tarja electrònica per la qual caldrà abonar una fiança de 3 €, que es retornaran en el moment de la devolució. El servei disposa d’un socorrista de l’empresa Provita, que també gestiona les tasques de salvament a la platja del municipi. La principal novetat quant a les tasques de manteniment és que enguany les portarà a terme una empresa especialitzada.