Joan Reig entusiasma el públic en una nova nit d’Estiu a la Pedrera

Un concert on la Pedrera va quedar petita i el públic va vibrar amb els temes interpretats per Reig

Joan Reig durant l'actuació. Foto: Cedida

El programa ‘Estiu a la Pedrera’, promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, està consolidat. I així va tornar a quedar demostrat el passat dissabte, 10 d’agost, amb el concert que va oferir el músic de Constantí, Joan Reig, acompanyat de vells amics i grans professionals.

Un concert on la Pedrera va quedar petita i el públic va vibrar amb els temes interpretats per Reig, Sergi Esteve, Sergi Carós, Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa, aquests dos últims fundadors del grup vendrellenc Lax’n’Busto. Després de més de 35 anys damunt els escenaris, el bateria d’Els Pets ha presentat el seu primer disc en solitari, un mini LP amb 6 temes que són un resum d’allò que interpreta en els seus concerts. I a Roda de Berà no va decebre durant les dues hores que va durar el concert: temes nous, cançons readaptades d’Els Pets i versions d’artistes que l’han marcat, com Ray Charles, Creedence o Lluís Llach, entre d’altres. Entre els seus temes, cal destacar ‘La culpa’, cançó que va servir de presentació del disc.

Joan Reig, qui manté un fort vincle a Roda de Berà com a Jurat del FIC-CAT des de la primera edició, així com llaços d’amistat, va voler recordar el malauradament desaparegut Llorenç Miró, qui fou regidor de Cultura de l’Ajuntament des del 2011 al 2015, destacant l’esforç que hi va dedicar per impulsar i donar vida a la Pedrera de l’Elies. Reig també va dir unes emotives paraules dedicades a la memòria del Llorenç i del Salvador Martorell: ‘la immensa buidor de la seva absència només la pot omplir el temps, la música i el ball…’. En finalitzar, els assistents van poder gaudir d’una copa de cava gentilesa de Cellers Adernats.

El proper concert d’Estiu a la Pedrera tindrà lloc el dissabte vinent, 17 d’agost a les 22 hores, i serà a càrrec del grup Dijous Paella.