En marxa la quarta ruta “Roda Tapa”

L’Associació de Comerciants i Restauradors torna a engegar la reeixida ruta de tapes, entre el 2 i el 17 de juny

Després de l’èxit assolit en les passades edicions, la Junta de l’Associació de Comerciants i Restauradors torna a presentar, del 2 al 17 de juny la ruta Roda Tapa, la quarta edició de la ruta de tapes rodenca. Durant les dues setmanes vinents els rodencs i visitants podran gaudir amb les deu propostes presentades, petites creacions gastronòmiques elaborades per set bars, una rostisseria, una pastisseria i una xurreria.

El tret de sortida va tenir lloc el passat dissabte durant la Fira d’Entitats organitzada per l’Ajuntament i una trentena d’associacions i entitats locals, amb la presència de la Junta de l’associació de Comerciants i Restauradors i la regidora de Comerç, Cèlia Treserres.

El preu de la tapa més una beguda s’ha fixat, com en anteriors edicions, en 2,5 euros, un preu molt competitiu tenint en compte les elaborades creacions. Entre les propostes trobem tapes molt creatives com la “Filippa” de la Creperia del Mar del Roc, una crêpe farcida de sobrassada, formatge emmental i orenga; la Fish Burguer de la Pastisseria Queralt, amb salmó marinat, crema de formatge, guacamole i brots de soia; “la llesqueta del Roc” de la Llesqueria del Roc, amb pa de vidre, sobrassada, formatge brie i balsàmic de Mòdena; la pizza roll de la Pizzeria Maxim, un roll de pizza amb bacó, formatge rocafort, ceba fregida i formatge parmesà; o la “paellita Lola” del Punt de Trobada, fins a deu elaborades tapes.

Totes les persones que aconsegueixin completar la ruta i presentin la cartilla segellada aconseguiran un barret de l’edició i participaran en el sorteig de tres premis. El primer premi consistirà en un viatge a Donosti per a dues persones; el segon, un rellotge de senyor o de senyora; i el tercer, un sopar per a dues persones, valorat en 40 euros, en un dels establiments participants. A més a més s’escollirà la millor tapa d’aquesta edició, la tapa d’or. El sorteig dels premis tindrà lloc el 26 de juny.