Creixell celebra la Diada Nacional de Catalunya

Ha tingut lloc una hissada de la senyera per part de la Policia Local, un parlament de l'alcalde Jordi Llopart i la tradicional ofrena floral al Monument de la plaça Lluís Companys

A causa de la pluja i el mal temps d’aquest matí a Creixell, s’ha hagut de modificar lleugerament el format de l’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya que organitza l’Ajuntament. L’acte ha començat sota la pluja amb l’Hissada de la Senyera per part de la Policia Local que estava acompanyada pel Cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra. Seguidament ha prés la paraula l’alcalde Jordi Llopart, que ha fet un breu parlament amb motiu de la Diada Nacional.

Tot seguit la Corporació Municipal ha iniciat l’Ofrena Floral al Monument de la plaça Lluís Companys i seguidament el Jutjat de Pau, els partits polítics locals i les associacions, entitats i col-lectius creixellencs han fet també les respectives ofrenes. L’acte s’ha tancat també sota la pluja amb el Cant dels Segadors per part dels assistents.