Altafulla serà seu del circuït popular de triatló Just Tri 2020

La prova se celebrarà l’11 d’octubre al municipi i esdevindrà la darrera del calendari després de passar per Castelldefels, Cambrils, Tarragona i l’Hospitalet de l’Infant

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i l’organització de Just Tri by Freshwave han confirmat que Altafulla serà seu del circuït popular de triatló Just Tri 2020, que es desenvolupa a les comarques de Tarragona.

De fet, la prova al municipi se celebrarà l’11 d’octubre i esdevindrà la darrera del calendari del circuït després de passar per Castelldefels (10/05/2020), Cambrils (17/05/2020), Tarragona (14/06/2020) i l’Hospitalet de l’Infant (06/09/2020).

Es tracta d’un circuït, adreçat especialment a esportistes i aficionats al triatló, amb un caràcter marcadament popular que va néixer l’any passat de la mà de Running Solutions, organitzador de proves tant destacades com el Challenge Salou.

En la seva primera edició de 2019 es van disputar tres distàncies com ara la super sprint, sprint i olímpica, així com també un aquatló. Quant a Altafulla, s’ha d’acabar de concretar quines distàncies es duran a terme.