Altafulla reparteix un total de 9.000 € en subvencions a les associacions de mares i pares d’alumnes dels centres educatius

Així s’ha aprovat en la nova convocatòria per al 2019 que beneficiarà a un total de 1.454 alumnes d’Altafulla

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Gemma Maymó, ha atorgat un total de 9.000 € en subvencions a les associacions de mares i pares d’alumnes dels sis centres educatius d’Altafulla com són les escoles La Portalada i El Roquissar, l’Institut d’Altafulla, les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau i l’Escola Municipal de Música per a l’exercici 2019.

Aquestes ajudes beneficiaran un total de 1.454 alumnes d’Altafulla, que fixa una subvenció de 750 € per centre, i una ràtio de 3,09 € per alumne d’un total de 4.500 €; i una altra de variable, els 4.500 € restants, en funció dels alumnes de cada centre i del projecte educatiu a desenvolupar, entre d’altres factors.

Aquest procediment, basat en criteris objectius i consensuats amb els representants de mares i pares d’alumnes, garanteix una màxima transparència, al mateix temps que avala una cura en la gestió dels diners públics. En aquest sentit, per cobrar la subvenció, primer s’ha d’haver justificat l’ajuda concedida l’any anterior.