Altafulla reobre la piscina municipal el proper dilluns

La instal·lació, que s'ha adaptat a les noves normatives, mantindrà el servei de bar i socorrisme

Imatge de la piscina d'Altafulla. Foto AJUNTAMENT D'ALTAFULLA

La piscina municipal d’Altafulla obrirà portes el pròxim dilluns 6 de juliol per donar resposta a les demandes dels usuaris que amb l’arribada del bon temps ja volen tornar a gaudir del bany recreatiu. Les instal·lacions s’han adaptat a les exigències de les noves normatives per prevenir el contagi de la Covid-19 i obriran amb totes les garanties de seguretat fins el 13 de setembre.

La Piscina Municipal mantindrà el servei de bar i de socorrisme, a càrrec de PROVITA, la mateixa empresa que es fa càrrec del servei de salvament a la platja. De fet, com cada any, es comptarà amb un socorrista.

Tal com es va avançar des de la regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, enguany no s’organitzaran els cursets de natació per als més menuts, ja que no es poden garantir les mesures de seguretat i higiene per a la canalla necessàries per la pandèmia del coronavirus, tot i que es donarà cabuda puntualment als infants dels casals d’estiu.

Per al bon funcionament de l’equipament s’han establert una sèrie de franges horàries:

– 11h a 14h franja reservada per Casals d’Estiu.
– 14h a 16h tancada per neteja i desinfecció.
– 16h a 20h oberta al públic (sense cita prèvia, aforament limitat).

* En cas que a l’agost no hi hagi Casals d’Estiu, l’horari d’obertura al públic serà el mateix que dissabtes i diumenges, i s’informarà prèviament.

Dissabtes i diumenges:

– 11h a 14h i de 16h a 20h oberta al públic (sense cita prèvia, aforament limitat) .
– 14h a 16h tancada per neteja i desinfecció.