Roda de Berà ja té cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2021

El disseny guanyador és una explosió de colors del rodenc Juan Gutiérrez

El Jurat del Concurs del cartell i de la portada del llibre de la Festa Major de Sant Bartomeu 2021 es va reunir ahir al migdia per deliberar i escollir el disseny guanyador d’aquesta edició. El disseny seleccionat és una explosió de colors obra del rodenc Juan Gutiérrez. 

Al concurs es van presentar sis participants, amb sis dissenys molt diferents. El Jurat va puntuar cadascuna de les obres presentades sense conèixer la seva autoria, atès que les dades personals s’havien de presentar dins d’un sobre tancat. 

El Jurat ha estat format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, periodista de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador i tècnic auxiliar del departament de Comunicació, com a vocals.

El premi, un xec de 150 euros, es lliurarà durant un acte públic que tindrà lloc el 22 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins. 

El llibret de la Festa Major

La regidoria de Festes, encapçalada per Teresa Ferré,  ja té la programació de la Festa Major tancada. A principis d’agost publicarà el programa d’actes i repartirà com cada any el tradicional llibret de la Festa Major, del qual el disseny de Juan Gutiérrez serà també la portada. 

Per segon any consecutiu l’Ajuntament bonificarà el 100% de la publicitat al llibret de tots els establiments comercials i negocis de Roda de Berà que s’han volgut anunciar, per tal de reactivar el comerç local i ajudar els negocis després de prop d’un any i mig molt difícil. Aquesta era una de les mesures incloses dins del Pla de Reactivació Econòmica de Roda de Berà.