Roda de Berà estrena el nou portal del comerç local

Reuneix en una mateixa plataforma tots els establiments comercials i negocis de Roda de Berà per ajudar-los a donar un nou impuls

La regidoria de Comerç ha impulsat la creació d’un nou portal web que aglutina totes les botigues, establiments de restauració i negocis de Roda de Berà. A través del web, que s’estrenarà demà dijous, es podrà accedir a tota la informació bàsica disponible, adreça, telèfon i correu electrònic de tots els negocis locals.

A partir d’aquí, els propis comerciants podran ampliar personalment aquesta informació ja que s’ha creat un espai privat per a cadascun d’ells per tal que hi puguin accedir -demanant prèviament la seva contrasenya- i incloure a la seva pàgina imatges de productes i serveis, ofertes o promocions que creguin interessants per als seus clients i que podran actualitzar de forma permanent, segons les necessitats del seu establiment.

La plataforma està distribuïda en tres grans blocs, on comprar, on menjar i on dormir a Roda de Berà. Dins d’ells els negocis es distribueixen per categories com, per exemple, comerç, construcció i reformes, educació, estètica, indústries, animals; o bars musicals, bars i restaurants, menjars per emportar, càmpings, entre moltes altres. I de la mateixa manera en subcategories, perquè la navegació sigui molt àgil, intuïtiva i senzilla per als usuaris.

També es pot accedir als diferents negocis a través del plànol disponible, on hi ha marcats, per categories, els negocis segons la seva ubicació. I finalment, l’usuari podrà buscar el nom d’un comerç o d’un negoci concret a través del cercador disponible al menú superior de la pàgina.

La regidora Rosana Dorantes busca dinamitzar el comerç local i ajudar a posar en contacte negocis i possibles clients. “Aquesta pàgina serà una eina molt útil ja que normalment el petit comerç local no disposa de pàgina web pròpia a través de la qual mostrar els seus productes i serveis, la seva informació bàsica de contacte, promocions, ofertes, o tot allò que vulguin. A més a més, ja estem treballant per anar un pas més enllà, per que a través del web els clients puguin posar-se directament en contacte amb els comerciants si, per exemple, li interessés un producte concret”, diu Rosana.

La plataforma ha estat creada i dissenyada per Woow, un negoci de Roda de Berà, com no podia ser d’altra manera, els qui ja es troben treballant en la creació de la nova aplicació de Comerç per a dispositius mòbils.

Campanya de comunicació

El departament de Comunicació, conjuntament amb la regidoria de Comerç, han dissenyat una campanya de comunicació per donar a conèixer la nova plataforma de comerç. Aquesta esdevé la segona fase de la campanya que es va llançar a principis de desembre amb el lema “A Roda, de TOT i com a TU t’agrada” per promoure el comerç local i donar visibilitat a tot allò que pot aportar el comerç de proximitat i la restauració per a Roda de Berà.

A l’eslògan principal se suma el lema secundari “El comerç local a un clic. El web per trobar el servei que necessites”, un claim que serveix, segons assegura la regidora, “per reafirmar la idea de que a Roda de Berà pots trobar tot allò que necessitis sense haver de sortir del municipi, i a partir d’ara serà encara més fàcil gràcies a la nova plataforma de comerç, on tot ho trobaràs a un sol clic de ratolí”.

Per a la campanya s’han editat cartells en pvc que es penjaran als fanals, adhesius que els comerciants podran penjar als seus aparadors amb la imatge de la campanya i el codi QR de la nova plataforma web, dues grans pancartes que es penjaran properes a la zona més comercial del poble, així com material gràfic per a les xarxes socials, plana web institucional, i mupis, entre d’altres.