Visita i trobada del Govern de VNG amb la gerència de Componentes Vilanova SL

Durant la visita l'empresa va donar a conèixer la implantació de les millores que compleixen amb el requeriment per a la nova autorització ambiental que estan tramitant davant de la Generalitat

Imatge de la trobada de part de l'equip de govern amb membres de la directiva de Componentes Vilanova SL. Foto: AJ.VNG

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda, Empresa, Innovació i RSC, Olga Arnau i el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Xavier Serra, van visitar dimarts al matí les instal·lacions de l’empresa Componentes Vilanova SL, reunint-se també amb el gerent de la planta, Andoni Zabala  i amb el director de Qualitat i Medi Ambient, David Granel.

La visita i, trobada prèvia amb l’empresa, tenia per objectiu conèixer de primera mà com s’estan implantant  les millores que donen compliment al requeriment de la nova autorització ambiental que està tramitant l’empresa Componentes davant de la Generalitat. Aquesta ha estat la primera visita del nou regidor de Medi Ambient, Xavier Serra i de la regidora d’Empresa i Innovació, Olga Arnau a les instal·lacions d’aquesta empresa vilanovina auxiliar del sector de l’automoció.

Durant la visita per la planta de fabricació de components per a l’automoció, els seus responsables van explicar i mostrar com es treballa en aquesta empresa vilanovina i en quin nivell d’implantació es troben les millores acordades per minimitzar i evitar les molèsties al veïnat.

Un cop finalitzada la visita la regidora Arnau i el regidor Serra, juntament amb tècnics municipals van atansar-se fins a la zona residencial propera a la fàbrica. Des d’aquest zona residencial hi ha hagut queixes per episodis de males olors i sorolls, de les quals l’Ajuntament de VNG i la Generalitat n’estan fent el seguiment i evolució, alhora que es continua treballant per garantir la convivència entre l’activitat i la zona residencial.