Fèlix Alonso s’incorpora al Govern de les Illes Balears

L'exalcalde d'Altafulla serà el nou Director General de Consum

Després de deixar la vida política altafullenca, Fèlix Alonso iniciarà una nova etapa al Govern de les Illes Balears. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, l’exalcalde d’Altafulla serà el nou Director General de Consum a l’executiu balear. Aquest nomenament arriba després que PSOE i Unides Podem arribessin a un pacte de govern després de les eleccions del 26-M gràcies al qual la socialista Francina Armengol va revalidar la presidència.

Els socialistes volien que Alfonso Rodríguez, exregidor del PSOE a l’Ajuntament de Calvià, ocupés la Direcció General de Consum, però els de Podem s’hi van negar i van proposar Fèlix Alonso, que serà qui finalment ocupi el càrrec. Cal destacar, que el càrrec depèn de la conselleria d’Agricultura i Pesca liderada per Mae de la Concha, secretaria general de Podem a les Balears i la persona que ha apostat personalment pel nomenament de l’exalcalde d’Altafulla i exdiputat al Congrés per Tarragona.

Actualment, Fèlix Alonso havia tornat a la seva tasca periodística al diari Sport després de renunciar a la vida política altafullenca quan l’EINA-ERC va guanyar les eleccions del 26 de maig. Tot i ser escollit regidor, qui va ser l’alcalde d’Altafulla entre 2011 i 2019 va decidir no recollir l’acta. Ara torna a la política, però lluny de casa.