La jove de Torredembarra que es va cremar els ulls, tornarà a veure-hi

Marta, la jove de Torredembarra que es va cremar els ulls, hi tornarà a veure. Així ho han confirmat els metges que l’atenen davant la bona evolució de les greus cremades que va patir a la cara.

El passat 11 de juny, la noia de 24 anys natural de Terrassa que viu a Seattle amb la seva parella, va tenir mala sort a l’explotar-li a la cara sosa càustica. El corrosiu producte li va saltar a la cara i especialment en els ulls mentre preparava cremes i sabons artesanals, una de les seves aficions, provocant-li greus ferides.

Segons va explicar ella mateixa a través d’un vídeo que va córrer per les xarxes socials, la sanitat als Estats Units és prohibitiva pel que la seva família va iniciar una campanya sota el nom Salvem els meus ulls amb la qual ha aconseguit recaptar 245.700 euros, quan l’objectiu era aconseguir-ne 75.000.

Gràcies a la solidaritat de milers de persones del món que han conegut la seva història, la Marta es pot sotmetre a diverses intervencions i segons han confirmat els metges podrà tornar a veure-hi: “No sabem quin tant per cent de visió guanyarà, però sí que tornarà a veure-hi”.