L’Ajuntament d’Altafulla posa de nou en funcionament l’oferta d’activitats aquàtiques durant els mesos de juliol i agost

Juntament amb el Consell Sectorial d’Esports, s’ofereixen quatre torns que van del 5 de juliol al 27 d'agost adreçats tant a nens i nenes majors de 2 anys com a adults

L’Ajuntament d’Altafulla, juntament amb el Consell Sectorial d’Esports, posa de nou en funcionament l’oferta d’activitats aquàtiques durant els mesos de juliol i agost a la piscina municipal, a càrrec de l’empresa Iniciatives Esportives de Tarragona (IET).

S’ofereixen quatre torns que van del 5 de juliol al 27 d’agost adreçats tant a nens i nenes majors de 2 anys com a adults. D’aquesta manera, el programa inclou cursets de natació per a infants de 2 i 3 anys; natació d’iniciació I, per a infants que no suren dins l’aigua; natació d’iniciació II, per a infants que sí suren dins l’aigua, i d’iniciació III i adults, per a joves majors de 10 anys i adults que saben nedar.

Els preus oscil·len entre els 50 i 55 euros per setmana, i les places es limiten a 6, 10 i 12 alumnes, respectivament. Quant als més petits, hi haurà un monitori per cada dos infants. La regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, recorda als acompanyants dels infants, que l’activitat contractada és per als alumnes; si els adults volen fer ús de la piscina a la mateixa hora tenen a la seva disposició el tiquet corresponent per dia o els abonaments específics.

Les inscripcions es poden tramitar mitjançant cita prèvia des del web de l’Ajuntament d’Altafulla (www.altafulla.cat) a l’apartat de cursets de natació, o bé, trucant al telèfon d’atenció ciutadana 977 65 00 08, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Cal remetre la inscripció i justificant de pagament al correu electrònic ila@tinet.org (Iñaki Liarte, telèfon 606 419 269). La ciutadania que es quedi sense cita prèvia, podrà enviar un correu electrònic a ila@tinet.org i, des d’aquest mateix correu, s’hi posaran en contacte per oferir aquelles places que hagin quedat vacants.