Ja es poden prereservar places de lloguer del pàrquing dels Filadors

Les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 38 euros (IVA inclòs)

L’Ajuntament de Torredembarra està treballant en la reobertura de l’aparcament soterrani del carrer dels Filadors i es preveu que es produeixi aquest estiu. El regidor de Governació, José García, ha explicat que a hores d’ara està pràcticament tancada la redacció del reglament d’ús que s’ha d’aprovar per plenari i que el pressupost del 2018 inclou una inversió de 18.000 € per adaptar la maquinària existent a l’aparcament, el qual s’automatitzarà i es controlarà amb un sistema no presencial a través de la Policia Local.
Com que es preveu que es destinin unes places d’aparcament a lloguer i unes altres a rotació, el regidor de Governació fa una crida a la població interessada a disposar d’una plaça de l’aparcament de lloguer perquè es dirigeixin a l’Ajuntament i presentin una instància mostrant el seu interès, en qualitat de prereserva, especificant si és per a turisme o per a moto.
Tot i que les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 38 euros (IVA inclòs) per als cotxes i de 20 € (IVA inclòs) per a les motos. Es preveu que es pugui contractar per un mínim de quatre mesos i un màxim de 12, prorrogables anualment.
Una vegada aprovat el Reglament d’ús de l’aparcament es coneixeran totes les dades sobre el seu funcionament i ja es podrà iniciar el procés formal de reserves.