S’obren les inscripcions per a l’11a Cursa 1 de Maig d’Altafulla

L’organització preveu mantenir la participació dels darrers anys que ha estat de més d’un miler de corredors, d’entre 600 infants i 400 adults

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla ja han obert el període d’inscripcions per participar a l’11a edició de la Cursa 1 de Maig. Aquesta prova se celebra al voltant del marc incomparable del Castell d’Altafulla i recorre els diferents carrers de la Vila Closa.

Per participar-hi s’ofereixen diferents modalitats d’inscripció a preus reduïts. El preu a partir d’ara i fins al 4 de març és de 8 €; del 5 de març fins al 20 d’abril, 10 €; del 21 d’abril fins al dia de tancament d’inscripcions, el preu és de 12 €, i el mateix dia de la cursa, 15 €. Les inscripcions es poden fer al portal web athleticevents.net, i de forma presencial, a la Gelateria La Perla, d’Altafulla, i a la botiga Bikila, de Tarragona.

L’esdeveniment es divideix en dues parts. La primera, que començarà a les 10 del matí i està dedicada exclusivament als infants amb diverses curses i distàncies, en funció de l’edat dels participants, i combina l’activitat física amb un ambient lúdic i festiu que fa gaudir als més menuts d’un dia d’esport i els inicia en la pràctica de l’atletisme.

I la segona, dedicada als més grans, que consisteix en una cursa que començarà cap a les 11:30h en un circuit urbà que passa per dintre de la Vila closa i acaba al Castell. Aquest circuit té una distància total de cinc quilòmetres, i és apte per a totes les edats i per a tots els estats de forma. La cursa està cronometrada amb xip i se surt des de davant del Castell d’Altafulla.

L’organització preveu mantenir la participació dels darrers anys que ha estat de més d’un líder de corredors, d’entre 600 infants i 400 adults. De fet, l’organització tanca el número màxim de participants als 350 atletes per una correcta organització de la cursa Open.

Un any més, i per tercera edició consecutiva, es comptarà amb la prova “Corre amb un amic” per a nens i nenes amb discapacitat, que participaran, acompanyats amb un amic o sols, en una cursa de 130 metres no competitiva, i que va ser premiada amb el Premi Auriga Fuscus, del Consell Esportiu del Tarragonès, per als valors i la integració social.

L’organització anima a la participació de tots els públics per gaudir d’un dia d’esport familiar en un ambient festiu i envoltats d’un marc incomparable com és l’entorn de les eres de la vila d’Altafulla.